torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR- HAPPY NEW YEAR! 2010


"Champagne skall vara kall, torr och gratis" sa Churchill. Snart är det dags att sätta champagnen på kylning. Tur att champagne tillhör en av favoritdryckerna, oavsett om den är kall, torr och gratis eller ej. Att sedan få njuta av denna ädla dryck i antika champagnestrutar gör inte saken sämre.

Själv föredrar jag att inleda kvällen med champagne, när smaklökarna fortfarande är intakta. Vi får se vad det bjuds på i afton, då champagnen i alla fall är gratis...
Tack alla ni underbara som på ett eller annat sätt förgyller min tillvaro - ingen nämnd -ingen glömd. Hoppas ni alla får en härlig kväll och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

torsdag 24 december 2009

Nu tändas tusen juleljus...


Oj, vad tiden rusar iväg. Det är visst över två månader sedan jag gjorde ett nytt inlägg! Jag är stum av beundran att så många följer min blogg, trots att jag inte varit den flitigaste med inläggen, för att inte tala om att kommentera hos er andra. Jag tar mig dock tid att följa och låta mig inspireras av er, så mycket jag hinner.


Tiden räcker helt enkelt inte alltid till allt man vill göra. Passar med dessa bilder som tillkom under ett försök (!) till julstädning när allt flyttades runt här hemma (ingen ovanlig företeelse i vårt hem) att önska er alla en riktigt GOD JUL!